« Kiel Windeweer - bed and breakfast bij Romalas Home, overnachten voor EUR 60,00.

Romalas Home - Kiel Windeweer

Overnachten in Kiel Windeweer.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

In een karakteristiek lintdorp bevind zich op een unieke locatie tussen Groningen en Drenthe een B&B Gasten verblijf bij Romala's Home. Voor Maximaal 2 personen om tot rust te komen en te genieten van de BamboeGrassen Tuin met Vijverpartijen. Kiel-Windeweer ligt op steenworp afstand van de stad Groningen, de Drentse bossen en het Zuidlaardermeer. Check in vanaf 15:00 Check Out vanaf 11:00, Romalas Home te Kiel Windeweer is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het buiten verblijf met eigen ingang heeft een woonkamer/keuken met trap naar boven voor de slaapkamer. Ook beneden bevinden zich aparte wc en douche ruimte die U bereikt via een hal. Alles voorzien van vloerverwarming. radio/tv en internet, koelkast, koffiezetapparaat, water en eierkoker, linnengoed aanwezig.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kiel Windeweer kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Kiel Windeweer can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $65.85 US Dollar or £51.93 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español Romalas Home en Kiel Windeweer es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 05-03-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Romalas Home
9605PP Kiel Windeweer
Pieter Venemakade 209
+31598352585
+31653750632 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Kiel Windeweer

Romalas Home - Kiel Windeweer Groningen gemeente Hoogezand-Sappemeer

Alle accommodaties in Kiel Windeweer

Door de afstand van 22 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Kiel Windeweer ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Romalas Home juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!