« Kerkrade - bed and breakfast bij Tonnies Bed and Breakfast, overnachten voor EUR 35,00.

Tonnies Bed and Breakfast - Kerkrade

Overnachten in Kerkrade.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Tonnie's Bed and Breakfast is een gezellige en goede accommodatie waar de gast op de eerste plaats komt. Vooral bij het begin van de dag een goed en uitgebreid ontbijt wat ook tot uiting komt van gasten uit het gastenboek. Er is een gezamelijke badkamer en een eigen badkamer. De slaapkamers zijn gezellig ingericht en voorzien van koelkastje, tv, kluisje en de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten op uw kamer. Verder een gezellig ingericht tuinhuisje / serre voor ontbijt en spelletjes te doen. Ook kunt u genieten van een mooi aangelegde tuin waar ook twee ligstoelen beschikbaar zijn. Zie voor gasten reviews: bedandbreakfast.nl 9.4, Tonnies Bed and Breakfast te Kerkrade is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kerkrade kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Kerkrade can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $42.12 US Dollar or £30.24 British Pound Sterling based on today's 21.04.2021 exchange rate).

 español Tonnies Bed and Breakfast en Kerkrade es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 10-08-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Tonnies Bed and Breakfast
6464CK Kerkrade
Lindenlaan 101
+31455454192
+31614535630 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Kerkrade

Tonnies Bed and Breakfast - Kerkrade Limburg gemeente Kerkrade

Alle accommodaties in Kerkrade

Bezoek de Zuid-Limburgse VVV Fietsdag op 19 september. Tip: Park Gravenrode toeristisch en recreatief gebied met fiets- en wandelpaden en dagattracties.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Tonnies Bed and Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!