« Kerkdriel - bed and breakfast bij De Droomgaard, overnachten voor EUR 37,50.

De Droomgaard - Kerkdriel

Overnachten in Kerkdriel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Heerlijk slapen in een romanties slaapkamer met een rond bed met tv, eigen entree en met douche en toilet. Wij kunnen U een familie kamer aanbieden en een tweepersoons slaapkamer met heerlijke hotelbedden. U kunt ons vinden onderaan de dijk in Kerkdriel in een natuurrijke omgeving en op loopafstand van het centrum, De Droomgaard te Kerkdriel is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kinderen tot 12 jaar mogen overnachten voor Euro 18,00 per persoon per nacht. Volwassenen krijgen bij boekingen van 2 nachten of meer korting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kerkdriel kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Kerkdriel can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $40.07 US Dollar or £31.68 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español De Droomgaard en Kerkdriel es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 03-08-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Droomgaard
5331KK Kerkdriel
Hoorzik 4
+31418634896
+31633909047 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Kerkdriel

De Droomgaard - Kerkdriel Gelderland gemeente Maasdriel

Alle accommodaties in Kerkdriel

Dit overnachtingsadres in Kerkdriel ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 30 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Kerkdriel ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Droomgaard juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!