« Katwijk - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Het Oude Dorp, overnachten voor EUR 65,00.

Bed and Breakfast Het Oude Dorp - Katwijk

Overnachten in Katwijk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Nieuw Bed and Breakfast Het Oude Dorp in Katwijk aan den Rijn Na twee jaar van verbouwen opende vorig week aan de Wassenaarseweg 49 bed and breakfast Het Oude Dorp haar deuren. De b&b is gevestigd in een voormalige tuinderswoning/bollenschuur uit 1904 aan de Wassenaarseweg 49 bij de brug. De B&B is ruim van opzet en heeft vijf kamers met allen een eigen badkamer. Ook is er een eigentijdse huiskamer die met tuindeuren aansluit op een groot zonnig terras en aangelegde tuin aan de Zandsloot. De B&B heeft haar eigen ingang aan de Jan van der Perkstraat. De beheerders en eigenaren zijn Kees van Delft en Laura van der Hulst die zelf op steenworpafstand van de B&B wonen. Parkeren is gratis wat ook geldt voor de aanwezige Wifi. Verder is er een praktijkruimte voor shiatsu en reflexologie in het pand gevestigd, Bed and Breakfast Het Oude Dorp te Katwijk is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bij 2 nachten 5% korting bij meer dan 2 nachten 10% korting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Katwijk kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Katwijk can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $78.55 US Dollar or £56.30 British Pound Sterling based on today's 03.03.2021 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Het Oude Dorp en Katwijk es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 16-07-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Het Oude Dorp
2223BJ Katwijk
Wassenaarseweg 49
+31714031558
+31614645000 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Katwijk

Bed and Breakfast Het Oude Dorp - Katwijk Zuid Holland gemeente Katwijk

Alle accommodaties in Katwijk

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Het Oude Dorp juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!