« Kampen - bed and breakfast bij B&B het Pothuis, overnachten voor EUR 25,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

B&B het Pothuis - Kampen

Overnachten in Kampen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in een monument, 1629, in het centrum van de stad ontbijt met eigen gemaakte jams en sappen in de keuken onder de historische balken check -in 17.00 uur check-uit 10.00 uur, B&B het Pothuis te Kampen is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

3 kamers op de zolderverdieping, eenvoudige eenpersoons kamer, kamer met tweepersoons bed ,kamer met 2 eenpersoons bedden ,tv en dakterras met uitzicht over de stad kampen. douche en toilet op de zelfde vedieping. Met gratis wifi en koffie of thee op de kamers, niet geschikt voor mindervaliden. fotos op Facebook B&B het Pothuis.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kampen kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Kampen can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $28.95 US Dollar or £21.92 British Pound Sterling based on today's 16.10.2018 exchange rate).

 español B&B het Pothuis en Kampen es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 13-09-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2017: 3.1
3.1
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B het Pothuis
8261GS Kampen
Broederweg 9
+31614905391 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Kampen

B&B het Pothuis - Kampen Overijssel gemeente Kampen

Alle accommodaties in Kampen

Dit overnachtingsadres in de plaats Kampen ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B het Pothuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!