« Kaatsheuvel - bed and breakfast bij Bed en Breakfast Kaatsheuvel, overnachten voor EUR 67,50.

Bed en Breakfast Kaatsheuvel - Kaatsheuvel

Overnachten in Kaatsheuvel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Ons B B is gelegen aan de rand van Kaatsheuvel en voorzien van alle comfort. Hier kunt u en uw gezin volop genieten van uw rust, na een dagje Efteling of een uitje in de omgeving. Maximale privacy zonder andere gasten. Wij bieden u een overnachting in tweepersoonskamer die u kunt uitbreiden met een extra familiekamer. De Bed en Breakfast heeft een eigen entree en eigen parkeerplaats. Via de schuifpui komt u op uw eigen terras hier kunt u bij mooi weer genieten van het ontbijt of de gratis koffie en thee. U heeft de beschikking over een eigen badkamer. In de hal staat een koelkast tot uw beschikking. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de buiten jacuzzi. Natuurlijk is er gratis WiFi. Niet alleen attractieparken als de Efteling en de Beekse Bergen in Hilvarenbeek zijn een bezoekje waard. Ga ook eens wandelen of fietsen door de Loonse en Drunense duinen. Of maak een rondvaart door de Biesbosch. Of een uitstap naar steden als Tilburg, s Hertogenbosch of Breda, Bed en Breakfast Kaatsheuvel te Kaatsheuvel is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 67,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 persoon euro 67,50 2 personen euro 82,50 3 personen euro 97,50 4 personen euro 110, 5 procent korting bij een verblijf van 2 nachten, 10 procent korting vanaf 3 nachten of meer. Onze prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt, en gebruik van bed en badlinnen. De toeristenbelasting is inclusief. Voor een kleine bijdrage van euro 5, p.p. kunt u van de jacuzzi gebruikmaken, dit is inclusief badjas.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kaatsheuvel kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 67,50 übernachten.

 english This accommodation in Kaatsheuvel can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 67,50 (about $72.56 US Dollar or £57.36 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español Bed en Breakfast Kaatsheuvel en Kaatsheuvel es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 67,50.

laatste wijziging 19-04-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Breakfast Kaatsheuvel
5172CT Kaatsheuvel
Dommel 4
+31416532500
B&B Kaatsheuvel

Bed en Breakfast Kaatsheuvel - Kaatsheuvel Noord Brabant gemeente Loon op Zand

Alle accommodaties in Kaatsheuvel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Breakfast Kaatsheuvel juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!