« Julianadorp Aan Zee - bed and breakfast bij B&B aan Zee, overnachten voor EUR 45,00.

B&B aan Zee - Julianadorp Aan Zee

Overnachten in Julianadorp Aan Zee.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Aan Zee is rustig gelegen in het Noord-Hollandse Julianadorp, dichtbij het strand en de Noordzee. In de buurt vindt u mooie fiets-, wandel- en kanoroutes en gezellige winkelcentra. U kunt natuurlijk ook genieten van de fleurige bloemenvelden. Op het nabijgelegen vakantiepark kunt u tegen betaling gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder een zwembad. B&B Aan Zee beschikt over 1 gastenkamer, die geschikt is voor 1 tot 2 personen. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, een zitje en koffie- en theefaciliteiten. Het sanitair wordt gedeeld met de eigenaar, B&B aan Zee te Julianadorp Aan Zee is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

€ 45,- op basis van 1 persoon per nacht, inclusief ontbijt. € 65,- op basis van 2 personen per nacht, inclusief ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Julianadorp Aan Zee kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Julianadorp Aan Zee can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.82 US Dollar or £38.55 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español B&B aan Zee en Julianadorp Aan Zee es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 30-06-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B aan Zee
1788VH Julianadorp Aan Zee
Wierbalg 2415
+31620970713 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Julianadorp Aan Zee

B&B aan Zee - Julianadorp Aan Zee Noord Holland gemeente Den Helder

Alle accommodaties in Julianadorp Aan Zee

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B aan Zee juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!