« Jirnsum - bed and breakfast bij Pension op e koai, overnachten voor EUR 80,00.

Pension op e koai - Jirnsum

Overnachten in Jirnsum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan het riviertje de Boarn bij het dorp Jirnsum, midden in het hart van Friesland in de Gemeente Leeuwarden, staat aan de jachthaven een prachtig landhuis die is ingericht als Bed Breakfast met themakamers die van alle luxe en comfort zijn voorzien. De perfecte plek om te overnachten als u met uw sloep of fiets onderweg bent, maar zeker ook een prima plek om te vertoeven als u de omgeving rondom op een andere wijze wilt verkennen, op doorreis bent of gewoon wilt relaxen. Naast het ontbijt, dat u s ochtends aangeboden word, is er ook een kleinschalige wellness aanwezig. Naast de ontvangstruimte bevindt zich een turbobruiner en een infraroodsauna, Pension op e koai te Jirnsum is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

B&B met havenzicht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Jirnsum kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Jirnsum can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $86.78 US Dollar or £68.53 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Pension op e koai en Jirnsum es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 22-01-2019
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2019: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pension op e koai
9001TA Jirnsum
It String 7
+31566601881
B&B Jirnsum

Pension op e koai - Jirnsum Friesland (Fryslân) gemeente Boornsterhem (Boarnsterhim)

Alle accommodaties in Jirnsum

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pension op e koai juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!