« Idzega - bed and breakfast bij Trekkershut het Klokhuis, overnachten voor EUR 40,00.

Trekkershut het Klokhuis - Idzega

Overnachten in Idzega.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gelegen aan de Idzegasterpoel tussen de Friese meren hebben wij bij de boerderij (in bedrijf) onze gezinscamping. Sinds dit jaar verhuren wij ook geheel nieuwe trekkershutten voor 4 personen met de extra mogelijkheid om een ontbijt te reserveren, als het ware dus een echte bed en breakfast! Langs het meer kunt u heerlijk over het wandelpad wandelen tussen de weidevogels met de koeien in het weiland, waar ook een vogeluitkijktoren staat. Met uw boot kunt u bij ons aanmeren en wij verhuren zelf ook zeilboten, toerboten en een Canadese kano. Ook zijn er mooie fietstochten door de landschappen en langs het water, in het dorpje Oudega vlakbij gelegen zijn fietsen te huur. We hebben een boerderij met ca. 90 melkkoeien en nog jonkvee, verder doen wij mee aan Agrarisch Natuurbeheer om de broedomstandigheden voor de Grutto en ook andere weidevogelsoorten te verbeteren. Vanuit de trekkershut heeft u gratis WIFI! Prijzen per nacht exclusief toeristenbelasting en het ontbijt zijn € 40,- per nacht. Contact: jantina_reijenga@hotmail.com Bezoek ook onze website! www.campinghetklokhuis.nl, Trekkershut het Klokhuis te Idzega is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Idzega kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Idzega can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $45.20 US Dollar or £33.99 British Pound Sterling based on today's 03.12.2021 exchange rate).

 español Trekkershut het Klokhuis en Idzega es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 01-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Trekkershut het Klokhuis
8612JJ Idzega
Klokhuisdijk 7
+31515469858
+31639312952 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Idzega

Trekkershut het Klokhuis - Idzega Friesland (Fryslân) gemeente Wymbritseradeel (Wymbritseradiel)

Alle accommodaties in Idzega

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Trekkershut het Klokhuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!