« Idsegahuizum - bed and breakfast bij Logementen In Nije Dei, overnachten voor EUR 55,00.

Logementen In Nije Dei - Idsegahuizum

Overnachten in Idsegahuizum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Comfortabel verblijven met groepen in een antieke boerderij in de gemeente Wunseradiel, Logementen In Nije Dei te Idsegahuizum is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Idsegahuizum kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Idsegahuizum can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.67 US Dollar or £46.85 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Logementen In Nije Dei en Idsegahuizum es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 14-06-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Logementen In Nije Dei
8755JH Idsegahuizum
Dorpsweg 2
+31515233864
B&B Idsegahuizum

Logementen In Nije Dei - Idsegahuizum Friesland (Fryslân) gemeente Wonseradeel (Wûnseradiel)

Alle accommodaties in Idsegahuizum

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 13.6.2016 - De plaatjes zijn mooier dan de werkelijkheid. Het appartement Ko mooi en ruim. Mankeert niets aan. Het is gehorig als er andere gasten zijn. De Deel is niet schoon door vogels die binnen dringen en hun behoefte doen. Een prachtige plek als je een wat makkelijke en tolerante instelling heb. De plaats is mooi gelegen. Voor kinderen zijn de in de tuin aanwezige speeltoestellen gevaarlijk omdat ze kapot zijn. Het erf is niet afgesloten zodat de kleine kinderen in de gaten moeten worden gehouden.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Logementen In Nije Dei juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!