« Hulsberg - bed and breakfast bij B&B De Wandelgids, overnachten voor EUR 40,00.

B&B De Wandelgids - Hulsberg

Overnachten in Hulsberg.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Mooi gelegen B&B voor wandelaars en fietsers. Je hebt de beschikking over een slaapkamer, een woonkeuken en een badkamer toilet. Het ontbijt wordt door ons verzorgd. In overleg kun je een lunchpakket meekrijgen en eventueel s avonds een pizza mee eten. We hebben een houtgestookte pizzaoven die we regelmatig stoken. Wij zijn enthousiaste wandelaars en wensen je een prettig verblijf toe zodat je weer uitgerust op pad kunt, B&B De Wandelgids te Hulsberg is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hulsberg kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Hulsberg can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.44 US Dollar or £34.03 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español B&B De Wandelgids en Hulsberg es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 07-05-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Wandelgids
6336XV Hulsberg
Nieuwenhuysstraat 53
+31641723180 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hulsberg

B&B De Wandelgids - Hulsberg Limburg gemeente Nuth

Alle accommodaties in Hulsberg

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hulsberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Wandelgids juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!