« Huizen - bed and breakfast bij Krek Wak Wou, overnachten voor EUR 40,00.

Krek Wak Wou - Huizen

Overnachten in Huizen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Deze gezellige B&B is gelegen in het Hart van Huizen met de Oude Haven en de historische dorpskern op slechts een steenworp afstand. Door de goede centrale ligging in Nederland is Krek Wak Wou zeer geschikt voor zowel de vakantieganger als de zakelijke gast. Ik ben ervan overtuigd dat u er tijdens uw aangename verblijf in mijn B&B achter komt waar Krek Wak Wou voor staat, Krek Wak Wou te Huizen is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

WIFI (draadloos internet) aanwezig.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Huizen kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Huizen can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $42.69 US Dollar or £34.27 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español Krek Wak Wou en Huizen es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 24-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Krek Wak Wou
1271SW Huizen
De Ruyterstraat 70
+31355257096
B&B Huizen

Krek Wak Wou - Huizen Noord Holland gemeente Huizen

Alle accommodaties in Huizen

Dit overnachtingsadres in de plaats Huizen ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Krek Wak Wou juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!