« Holten - bed and breakfast bij Outdoors Lodge, overnachten voor EUR 69,00.

Outdoors Lodge - Holten

Overnachten in Holten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Outdoors Holten, lodges, tents, meetings, events gelegen nabij de Sallandse Heuvelrug is een bijzondere locatie. We bieden een verblijf in diverse rondhouten Lodge Cabins en luxe ingerichte safaritenten. Wilt u heerlijk romantisch genieten? Dan kiest u voor een Romantic Lodge Tent en wilt u lekker weg met uw hele gezin? Dan boekt u de Family Lodge Tent. Alle accommodaties beschikken over een tweepersoons boxspringbed, zithoek, kitchenette voorzien van divers keukengerei en een eettafel. De badkamers zijn voorzien van ligbad op pootjes en of een douche. Tevens is er een toilet aanwezig. In onze Lodge Cabins is centrale verwarming, zij zijn het gehele jaar te reserveren. In alle Luxury Tenten is een houtkachel aanwezig, zij zijn van april tot oktober te reserveren. Ons park biedt volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. We hebben een voetbalveldje met doeltjes, een speeltuin, skelters en bij mooi weer een springkussen. In de Bistro kunt u dineren en tijdens de zomermaanden serveren wij wekelijks een Chill Grill BBQ Arrangement in onze Buiten Bistro met kampvuur. Tevens kunnen wij het ontbijt in een ontbijtkistje aan uw accommodatie bezorgen. Wij bieden verschillende activiteiten aan zoals shooting range GPS tochten, scooter verhuur en fietsverhuur. In en rond de Bistro is er gratis WIFI beschikbaar. In de nabije omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook is er in deze omgeving veel te zien en te doen, zoals het bezoeken van de Canadese begraafplaats, de zuivelboerderij, de diverse molens en het Natuurdiorama, Outdoors Lodge te Holten is geschikt voor maximaal 79 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 69,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Holten kann 79 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 69,00 übernachten.

 english This accommodation in Holten can accommodate up to 79 guests, rate for a stay starts at € 69,00 (about $73.41 US Dollar or £58.94 British Pound Sterling based on today's 12.04.2024 exchange rate).

 español Outdoors Lodge en Holten es apto para un maximo de 79 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 69,00.

laatste wijziging 12-12-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Outdoors Lodge
7451ND Holten
Langstraat 6
+31548364545
B&B Holten

Outdoors Lodge - Holten Overijssel gemeente Rijssen-Holten

Alle accommodaties in Holten

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Outdoors Lodge juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!