« Holten - bed and breakfast bij B&B Keizers Marinus, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Keizers Marinus - Holten

Overnachten in Holten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in een kookhuisje. De prijs is 35,00 p/p p/n. Indien men met 2 personen komt is de prijs 60,00 p/n. Bel me even hoe laat u denkt aan te komen. Vertrekken is uiterlijk rond 11.00 uur. Bent u te voet dan kunt u me bellen en dan haal ik u met de auto op uit Holten, want de B&B ligt plm. 3 km van het dorp. U slaapt in het kookhuis. De slaapplek is via een trapje te bereiken en er is plaats voor max. 2 personen. Een hond is toegestaan, maar moet wel aangelijnd zijn ivm loslopende kippen, B&B Keizers Marinus te Holten is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor minder validen is mijn kookhuis niet geschikt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Holten kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Holten can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $38.01 US Dollar or £29.78 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español B&B Keizers Marinus en Holten es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 17-02-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Keizers Marinus
7451MH Holten
Doorlopendedijk 2
+31548364881
+31627148113 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Holten

B&B Keizers Marinus - Holten Overijssel gemeente Rijssen-Holten

Alle accommodaties in Holten

Door de afstand van 3 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Holten ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Keizers Marinus juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!