« Holten - bed and breakfast bij Bed en Breakfast Holten, overnachten voor EUR 40,00.

Bed en Breakfast Holten - Holten

Overnachten in Holten.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

U vindt onze bed and breakfast in het centrum van Holten. Holten ligt aan de rand van de Sallandse heuvelrug, bij de Holterberg. De Holterberg en omgeving zijn bij uitstek de plek om te wandelen, fietsen en recre ren. Er zijn veel prachtige fiets en wandelroutes. Het Pieterpad en het Marskramerpad lopen langs onze bed and breakfast. Het pand is gebouwd in 1930 en verbouwd in 1950. Het is een voormalig bankgebouw. Alle unieke elementen zoals de grote geldkluis zijn nog in het gebouw te vinden. Onze kamers We hebben in onze bed and breakfast twee tweepersoonskamers. De kluiskamer kunnen we geschikt maken voor maximaal 4 personen. Kluiskamer op de begane grond, aan de voorzijde van het pand eigen toilet en badkamer, met tweepersoons Whirlpool met ingebouwde tv en luxe douchecabine, gebouwd in de grote kluis luxe elektrische boxsprings uit elkaar te schuiven koffieapparaat met cappuccino, espresso, thee en waterkoker ruime hoekbank die omgetoverd kan worden tot tweepersoonsbed koelkast met welkomstdrankjes eigen temperatuur en klimaatregeling grote tv met NetFlix, internet en losse, vrij te gebruiken computer. Wachtkamer op de begane grond, aan zijkant van het pand eigen toilet, luxe stortdouche en wellness kolom luxe, uit elkaar te schuiven boxsprings koffieapparaat en waterkoker welkomstdrankjes eigen temperatuur en klimaatregeling tv met NetFlix en internet U kunt bij ons inchecken vanaf 15.30. Uitchecken tot 10.30. Mocht de tijd niet goed uit komen, zeg het, dan kan er in overleg veel. Onze bed and breakfast beschikt over gratis wifi. Met vriendelijke groet, Peter en Miranda Nij Bijvank Bed en Breakfast Holten, Dorpsstraat 47, 7451 BS Holten, 0642896221, Bed en Breakfast Holten te Holten is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De kluiskamer op basis van 2 personen kost 75.00 De wachtkamer op basis van 2 personen kost 50.00 Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Holten kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Holten can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.24 US Dollar or £34.02 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Bed en Breakfast Holten en Holten es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 20-09-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Breakfast Holten
7451BS Holten
Dorpsstraat 47
+31642896221 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Holten

Bed en Breakfast Holten - Holten Overijssel gemeente Rijssen-Holten

Alle accommodaties in Holten

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Holten ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Breakfast Holten juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!