« Hoenderloo - bed and breakfast bij B&B De Krimhoeve, overnachten voor EUR 35,00.

B&B De Krimhoeve - Hoenderloo

Overnachten in Hoenderloo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed en breakfast en groepsaccommodatie met ruime en schone kamers met eigen badkamer en toilet, gasten kunnen gebruik maken van een ruime foyer met leestafel en zithoek, ook voor ruitervakanties, B&B De Krimhoeve te Hoenderloo is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hoenderloo kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Hoenderloo can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.49 US Dollar or £29.61 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español B&B De Krimhoeve en Hoenderloo es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 06-12-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Krimhoeve
7351AW Hoenderloo
Krimweg 92
+31621907745 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hoenderloo

B&B De Krimhoeve - Hoenderloo Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Hoenderloo

Dit overnachtingsadres in Hoenderloo ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Krimhoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!