« Heumen - bed and breakfast bij B&B Aan de Bagijnstraat, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Aan de Bagijnstraat - Heumen

Overnachten in Heumen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Aan de Bagijnstraat is een eenvoudige maar compleet ingerichte B&B met sauna, gelegen in het Rijk van Nijmegen aan de rand van meerdere natuurgebieden. Onze gasten zijn divers en komen om te genieten van de prachtige omgeving maar ook voor een zakelijk bezoek, een feest, een lezing op de universiteit, of familiebezoek in een van de ziekenhuizen. Uniek ook voor ruiters die eens in een andere omgeving willen paardrijden. Stalling is aanwezig. Ruime sauna aanwezig. Inchecken tussen 16.00 en 20.00 uur. Uitchecken voor 11.00 uur, B&B Aan de Bagijnstraat te Heumen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Heumen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Heumen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $36.98 US Dollar or £29.61 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español B&B Aan de Bagijnstraat en Heumen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 03-08-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Aan de Bagijnstraat
6582AA Heumen
Rijksweg 221
+31653381172 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Heumen

B&B Aan de Bagijnstraat - Heumen Gelderland gemeente Heumen

Alle accommodaties in Heumen

Door de afstand van 5 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Heumen eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 3.8.2015 - Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst. Mooie kamer en goed verzorgd ontbijt. Aanrader en wij komen zeker nog eens terug. Fam Peek / Witgeers uit Gent Belgie. Voor ons een 9 op 10.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Aan de Bagijnstraat juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!