« Herpt - bed and breakfast bij Achter het Rode Hek, overnachten voor EUR 30,00.

Achter het Rode Hek - Herpt

Overnachten in Herpt.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Achter Het Rode Hek in Herpt Er is overal iets te zien is een veel gehoorde reactie van onze gasten als zij bij onze B&B aankomen. Naast een heerlijke en gezellige ontbijt kunt u uw verblijf beginnen in de grote tuin waar u ontspannen kunt in op een van de terrasjes. De kamers zijn elk uniek ingericht en beschikken over Wi-Fi en koud en warm stromend water. Inchecken vanaf 17.00 uur en verder in overleg. B&B Achter Het Rode Hek in Herpt, op loopafstand van de vestingstad Heusden. Ideaal Voor wandelaars, fietsers en rustzoekers. Elke kamer heeft warm en koud stromend water. Wij nodigen u uit om op een van de vele terrasjes te zitten en lekker tot rust komen en uw bezoek afsluiten met een heerlijk en gezellige ontbijt met zelf gebakken brood. Inchecken vanaf 17.00 uur, uitchecken 10.00 uur. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 12,50, Achter het Rode Hek te Herpt is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor lang-weekend en midweken gelden korting, ook voor kinderen onder de 12 jaar en baby's, vraag er gerust naar.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Herpt kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Herpt can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.68 US Dollar or £25.30 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Achter het Rode Hek en Herpt es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 01-08-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Achter het Rode Hek
5256NL Herpt
Achterweg 12
+31416666290
+31640408749 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Herpt

Achter het Rode Hek - Herpt Noord Brabant gemeente Heusden

Alle accommodaties in Herpt

Door de afstand van 70 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Herpt ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Achter het Rode Hek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!