« Hellendoorn - bed and breakfast bij Koetshuis Onder de Linde, overnachten voor EUR 32,50.

Koetshuis Onder de Linde - Hellendoorn

Overnachten in Hellendoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Onder monumentenzorg vallend Tuinmanshuis en Koetshuis op landgoed De Elerberg. Prachtige locatie in de bossen van de Sallendse Heuvelrug. Liggend aan het Pieterpad. Grote zit-slaapkamer voor twee personen, een kleine slaapkamer voor één persoon. Eigen badkamer met douche, wc en ligbad. Gebruik van t.v-kamer (oude bakhuisje) mogelijk, Koetshuis Onder de Linde te Hellendoorn is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 32,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hellendoorn kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 32,50 übernachten.

 english This accommodation in Hellendoorn can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 32,50 (about $32.62 US Dollar or £27.01 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Koetshuis Onder de Linde en Hellendoorn es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 32,50.

laatste wijziging 16-04-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Koetshuis Onder de Linde
7447PL Hellendoorn
Elerbergweg 3
+31651016901 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hellendoorn

Koetshuis Onder de Linde - Hellendoorn Overijssel gemeente Hellendoorn

Alle accommodaties in Hellendoorn

Door de afstand van 100 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hellendoorn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Koetshuis Onder de Linde juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!