« Hellendoorn - bed and breakfast bij Huize De Voordam, overnachten voor EUR 37,50.

Huize De Voordam - Hellendoorn

Overnachten in Hellendoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij heten u van harte welkom om te komen slapen en ontbijten in ons rijksmonument uit 1849, voorzien van terrassen in royale tuin, rustig gelegen aan de rand van het centrum van het dorp Hellendoorn. Wandelen, fietsen, paardrijden e.d. op de Sallandse Heuvelrug en genieten van de meanderende Regge tussen Salland en Twente, Huize De Voordam te Hellendoorn is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 nacht logies + ontbijt per persoon bij verblijf van 2 personen in het huis, prijs incl. toeristenbelasting, excl. toeslagen. Voor het vrijstaande gastenverblijf geldt een minimumverblijf van 2 nachten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hellendoorn kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Hellendoorn can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $37.72 US Dollar or £31.22 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Huize De Voordam en Hellendoorn es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 11-03-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Huize De Voordam
7447CL Hellendoorn
Bibenstraat 20
+31548546689
B&B Hellendoorn

Huize De Voordam - Hellendoorn Overijssel gemeente Hellendoorn

Alle accommodaties in Hellendoorn

Door de afstand van 250 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hellendoorn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

11.3.2013 Heerlijke bedden, hartelijke ontvangst met warme soep na regenachtige dag Pieterpad vanuit Ommen. Je kunt zelf koffie/thee zetten, er is fruit en na het uitgebreide ontbijt doet de fam. zelf het voorstel om voor de lunch wat mee te nemen. Herhaling waard.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Huize De Voordam juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!