« Hellendoorn - bed and breakfast bij B&B in de Dorpsstraat, overnachten voor EUR 28,50.

B&B in de Dorpsstraat - Hellendoorn

Overnachten in Hellendoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Voor 2 personen een ruim gezellig gastenverblijf. In het dorp zelf en gelijk aan het Pieterpad Law 9. U verblijft op een boven verdieping apart van de woning, waardoor de ruimte veel privacy biedt. Eigen badkamer en keukentje. Koffie en thee gratis en zelf te zetten op eigen kamer, B&B in de Dorpsstraat te Hellendoorn is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 28,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hellendoorn kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 28,50 übernachten.

 english This accommodation in Hellendoorn can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 28,50 (about $28.54 US Dollar or £23.63 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español B&B in de Dorpsstraat en Hellendoorn es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 28,50.

laatste wijziging 06-06-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B in de Dorpsstraat
7447CP Hellendoorn
Dorpsstraat 57
+31654935110 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hellendoorn

B&B in de Dorpsstraat - Hellendoorn Overijssel gemeente Hellendoorn

Alle accommodaties in Hellendoorn

Door de afstand van 30 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hellendoorn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B in de Dorpsstraat juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!