« Hellendoorn - bed and breakfast bij B&B en Atelier Maarbeek, overnachten voor EUR 50,00.

B&B en Atelier Maarbeek - Hellendoorn

Overnachten in Hellendoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Maarbeek ligt aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en nabij het bekende Pieterpad en ATB route. Het huis ligt in een bosrijke buitenwijk op korte afstand van zowel Hellendoorn als van Nijverdal. In het woonhuis is een Bed and Breakfast en een Atelier ondergebracht. Ideaal voor mensen die een paar dagen van de natuur willen genieten, of voor mensen die in een mooie rustige omgeving een creatieve cursus textiel of portret boetseren willen volgen. Het avonturenpark Hellendoorn ligt op slechts een steenworp afstand. Voor Euro 15 pp bestaat de mogelijkheid om een 3 gangen diner te gebruiken. Ook is tegen een geringe vergoeding de Finse sauna en een infraroodcabine te gebruiken, B&B en Atelier Maarbeek te Hellendoorn is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

PAAR DAGEN WEG Al voor Euro 175,- kunt u met 2 personen drie nachten in onze B&B verblijven incl. ontbijt. En vijf nachten voor Euro 275,-. Prachtige uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in heerlijk Overijssel. WEEKEND PORTRET BOETSEREN Wilt u een weekend cursus portret boetseren. Het eerstvolgende weekend is 14,15 en 16 augustus. Kijk voor meer informatie op onze site www.maarbeek.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hellendoorn kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Hellendoorn can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $50.97 US Dollar or £42.20 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español B&B en Atelier Maarbeek en Hellendoorn es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 18-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B en Atelier Maarbeek
7441HX Hellendoorn
De Ruyterweg 10
+31653569369 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hellendoorn

B&B en Atelier Maarbeek - Hellendoorn Overijssel gemeente Hellendoorn

Alle accommodaties in Hellendoorn

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B en Atelier Maarbeek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!