« Helden - bed and breakfast bij Op de Zandberg, overnachten voor EUR 30,00.

Op de Zandberg - Helden

Overnachten in Helden.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gelegen in buitengebied van Helden, gemeente Peel en Maas. Vrijstaand huis in landelijke en bosrijke omgeving bij natuurgebieden, aan fiets- en wandelroutes. Via een eigen ingang bevinden zich op bovenverdieping 2 frisse tweepersoons kamers met gedeelde zitkamer, badkamer (douche, ligbad, wastafel)en wc, Op de Zandberg te Helden is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijs is inclusief ontbijt per persoon.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Helden kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Helden can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $30.58 US Dollar or £25.32 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Op de Zandberg en Helden es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 16-08-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Op de Zandberg
5988NW Helden
Zandberg 12
+31773540150
+31630377871 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Helden

Op de Zandberg - Helden Limburg gemeente Peel en Maas

Alle accommodaties in Helden

Door de afstand van 10 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Helden eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Op de Zandberg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!