« Helden - bed and breakfast bij Au lit de Loo, overnachten voor EUR 80,00.

Au lit de Loo - Helden

Overnachten in Helden.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Zeer ruim landelijk ingericht appartement in een langgevelboerderij in het buitengebied van Helden. Geniet van de simpele genoegens die het buitenleven je te bieden heeft. Op loopafstand ligt het mooie natuurgebied het Vlakbroek en er zijn vele wandel en fietsroutes. Het gezellige centrum van Panningen ligt op een afstand van 3 kilometer, Au lit de Loo te Helden is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Wij bieden leuke arrangementen voor oldtimerliefhebbers. Arrangementen op maat zijn ook mogelijk. Vertel ons je wensen en wij proberen er een invulling aan te geven.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Helden kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Helden can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $81.55 US Dollar or £67.51 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Au lit de Loo en Helden es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 24-09-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Au lit de Loo
5988PC Helden
Loo 20
+31773078346
+31630301048 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Helden

Au lit de Loo - Helden Limburg gemeente Peel en Maas

Alle accommodaties in Helden

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Au lit de Loo juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!