« Heinkenszand - bed and breakfast bij B&B het Noordland, overnachten voor EUR 65,00.

B&B het Noordland - Heinkenszand

Overnachten in Heinkenszand.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Unieke locatie aan de rand van het dorp Heinkenszand. Dicht bij Goes, Middelburg en Vlissingen. Schitterende fietsroutes in de mooie omgeving. Een openlucht zwembad op 500 meter afstand. Het strand is op ongeveer 20 km afstand. Ruime slaapkamer op de bovenverdieping van ons tuinhuis met 2 boxspringbedden. Mooie badkamer met toilet en bad waarin u ook kunt douchen. Het geheel wordt centraal verwarmt. Op de benedenverdieping kunt u gebruik maken van gratis koffie en thee. Er is ook een televisie en kunt u rustig zitten. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons gezellig terras. Gratis Wifi s Morgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Niet geschikt voor mindervaliden, B&B het Noordland te Heinkenszand is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Heinkenszand kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Heinkenszand can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $73.06 US Dollar or £55.24 British Pound Sterling based on today's 07.12.2021 exchange rate).

 español B&B het Noordland en Heinkenszand es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 02-05-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B het Noordland
4451RM Heinkenszand
Noordlandseweg 12
+31650842197 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Heinkenszand

B&B het Noordland - Heinkenszand Zeeland gemeente Borsele

Alle accommodaties in Heinkenszand

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B het Noordland juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!