« Heeten - bed and breakfast bij De Aarnink, overnachten voor EUR 40,00.

De Aarnink - Heeten

Overnachten in Heeten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Aarnink - boerderij gelegen in de fiets- en wandelregio Salland in Overijssel, ontbijt met zelfgemaakte yoghurt, jam en bessensap. Overnachtingen in het Bakhuis een vrijstaand huisje voor 2 personen, of in een van de 4 kamers in de boerderij. Voor meer informatie bezoekt u onze website, De Aarnink te Heeten is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen voor 2 personen per nacht vanaf € 50 tot € 65, inclusief ontbijt, gratis koffie en thee. Bij een verblijf van 3 nachten of langer € 5 korting per nacht. Kijk op onze website voor foto's: www.deaarnink.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Heeten kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Heeten can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.06 US Dollar or £34.29 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español De Aarnink en Heeten es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 27-08-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Aarnink
8111NR Heeten
Holterweg 46
+31620928188 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Heeten

De Aarnink - Heeten Overijssel gemeente Raalte

Alle accommodaties in Heeten

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Heeten ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Aarnink juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!