« Heerlen - bed and breakfast bij Villa Huize Bensenraede, overnachten voor EUR 40,00.

Villa Huize Bensenraede - Heerlen

Overnachten in Heerlen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in een bijzondere en mooie accommodatie met zalige bedden, sochtends een heerlijk bourgondisch ontbijt naar wens geserveerd op het terras, landelijk en toch centraal gelegen op een van de mooiste plekjes van Heerlen met alle comfort zoals zwembad/buiten-jaccuzie paarden en boerderijdieren, met wandel en fietsroutes. Niet ver van het PinkPop festivalterrein, Villa Huize Bensenraede te Heerlen is geschikt voor maximaal 17 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Buitenkamer met terras naast zwembad inc. badkamer / basic keukentje met koelkast met ontbijt beschikbaar voor 2 personen ideaal voor pieterpad wandelaars/fietsers speciale prijs.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Heerlen kann 17 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Heerlen can accommodate up to 17 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.57 US Dollar or £33.73 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Villa Huize Bensenraede en Heerlen es apto para un maximo de 17 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 07-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Villa Huize Bensenraede
6419PH Heerlen
Benzenrade 38f
+31653339479
+31644116607 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Heerlen

Villa Huize Bensenraede - Heerlen Limburg gemeente Heerlen

Alle accommodaties in Heerlen

Door de afstand van 11 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Heerlen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 6.2.2016 - Fantastische overnachtingsplek met heerlijk uitgebreid ontbijt genoeg om nog een lunchpakketje van te maken.lieve bezorgde gastvrouw op ieder detail lettend om de gast met respect voor privacy in de watten te leggen.en het gevoel van thuiskomen te bezorgen.heerlijk tot rust komen en ontstressen.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Villa Huize Bensenraede juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!