« Hattemerbroek - bed and breakfast bij Het Puttertje, overnachten voor EUR 30,00.

Het Puttertje - Hattemerbroek

Overnachten in Hattemerbroek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het Puttertje is een knus en gezellig ingerichte B&B op de Noord Veluwe. Het ligt in het prachtige bosgebied van de Vuursteenberg bij Hattem. Het ligt aan de grens met Overijssel. Het leent zich uitstekend als vertrekpunt voor mooie fiets- of wandeltochten. De locatie is gunstig gelegen in het fietsroute netwerk van de Noord Veluwe. Bij mooi weer kunt U heerlijk buiten zitten op een privé gazon. Eigen sanitair, TV (heel veel kanalen), Dvd, Radio, Comfortabele stoelen en bedden. Alles is bij de prijs inbegrepen zoals koffie en thee, bedlinnen en handdoeken en het eventueel gebruik van een magnetron enz. Door de eigen opgang bent U volledig op uw zelf (volop privacy). Het Puttertje is een voordelige B&B nabij de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Kampen en Elburg. Het inchecken kan na 16.00 uur. Het uitchecken kan na overleg, Het Puttertje te Hattemerbroek is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hattemerbroek kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Hattemerbroek can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $34.20 US Dollar or £26.84 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español Het Puttertje en Hattemerbroek es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 08-06-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Puttertje
8094PE Hattemerbroek
Elburgerweg 23
+31383764950
+31628735888 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hattemerbroek

Het Puttertje - Hattemerbroek Gelderland gemeente Oldebroek

Alle accommodaties in Hattemerbroek

Door de afstand van 4 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Hattemerbroek eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Puttertje juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!