« Hasselt - bed and breakfast bij Cafe Restaurant Pension Ruimzicht, overnachten voor EUR 27,50.

Cafe Restaurant Pension Ruimzicht - Hasselt

Overnachten in Hasselt.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het pension zit in het centrum van Hasselt en ligt aan het Zwarte Water evenals het gezellige terras van het bij behorend cafe, hier is het goed vertoeven aangezien het aan de zonsondergang kant van Hasselt is, Cafe Restaurant Pension Ruimzicht te Hasselt is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 27,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hasselt kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 27,50 übernachten.

 english This accommodation in Hasselt can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 27,50 (about $28.99 US Dollar or £22.82 British Pound Sterling based on today's 18.06.2024 exchange rate).

 español Cafe Restaurant Pension Ruimzicht en Hasselt es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 27,50.

laatste wijziging 21-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Cafe Restaurant Pension Ruimzicht
8061GC Hasselt
Achter T Pannenwerk 3
+31384771315
B&B Hasselt

Cafe Restaurant Pension Ruimzicht - Hasselt Overijssel gemeente Zwartewaterland

Alle accommodaties in Hasselt

Door de afstand van 20 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hasselt ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Cafe Restaurant Pension Ruimzicht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!