« Harkema - bed and breakfast bij De Olde Stee, overnachten voor EUR 70,00.

De Olde Stee - Harkema

Overnachten in Harkema.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In onze B&B/Appartement kunt u genieten van rust ruimte en privacy. Het is een ruim opgezet appartement welke plaats biedt aan 4 pers,het is van alle gemakken voorzien. Onze B&B is gelegen in de Friese Wouden wat zich kenmerkt door het half open landschap dat door houtwallen,de beplanting en bebouwing het karakter van een zogenaamd coulisselandschap heeft. Waar prachtige landschapselementen te bewonderen zijn. In de nabije omgeving vindt u talrijke wandel- en fietspadenroutes. Tevens is het een prima uitvalbasis om uitstapjes te maken in de 3 noordelijke provincies , De Olde Stee te Harkema is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De in-check tijden zijn vanaf : 2 uur middags en uit-check 11.30 morgens De kosten bedragen € 70 per kamer per nacht. Dit is inclusief ontbijt, en gebruik van alle faciliteiten. Ons appartement leent zich ook uitstekend voor gezin met kleine kinderen, box tafelstoel, kinderbedje zijn aanwezig (geen meer prijs).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Harkema kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Harkema can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $79.09 US Dollar or £59.49 British Pound Sterling based on today's 03.12.2021 exchange rate).

 español De Olde Stee en Harkema es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 12-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Olde Stee
9281SJ Harkema
Ringwyk 13
+31512363997
+31623701468 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Harkema

De Olde Stee - Harkema Friesland (Fryslân) gemeente Achtkarspelen

Alle accommodaties in Harkema

Door de afstand van 48 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Harkema ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Olde Stee juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!