« Hardenberg - bed and breakfast bij Pieterpad B&B Veltink, overnachten voor EUR 25,00.

Pieterpad B&B Veltink - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Gelegen in lommerrijke Heemse in Hardenberg dichtbij het Pieterpad. Ook om gewoon in Hardenberg en omgeving te zijn is de locatie perfect met het bos met vele wandel en fiets mogelijkheden naast de deur. Grote tuin met terras. Rijkelijk ontbijt met locale producten, Pieterpad B&B Veltink te Hardenberg is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.99 US Dollar or £21.26 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Pieterpad B&B Veltink en Hardenberg es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 02-08-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pieterpad B&B Veltink
7771DK Hardenberg
Elzenlaan 31
+31523272141
B&B Hardenberg

Pieterpad B&B Veltink - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attractie- en Vakantiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen)

Door de afstand van 900 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pieterpad B&B Veltink juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!