« Hardenberg - bed and breakfast bij Oddings place, overnachten voor EUR 20,00.

Oddings place - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij bieden een slaapkamer aan in ons woonhuis op de eerste verdieping met een dubbelbed, een grote kast en een bank om rustig te kunnen ontspannen. In de slaapkamer is gelegenheid om koffie of thee te maken. In de kast vind u een heel aantal Nederlandse en Engelse leesboeken om lekker te ontspannen. In het huis kan er natuurlijk gebruik gemaakt worden van de badkamer op dezelfde verdieping. Beneden kan er gebruik gemaakt worden van de keuken en de toilet en de zitkamer als u televisie zou willen kijken. Buiten is er genoeg ruimte om te ontspannen, voor in de zomer is er tevens een buitendouche en gelegenheid voor BBQ. Onze hoekwoning staat in een rustige buurt. Tevens hebben wij 2 fietsen beschikbaar als u in Hardenberg en omgeving zou willen rondrijden. Parkeren voor de auto is op het plein achter het huis. Er is de mogelijkheid om s avonds met ons te genieten van een warme maaltijd, Zuid Afrikaans, want dat is onze achtergrond, tegen een kleine vergoeding, Oddings place te Hardenberg is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 20,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Als u met meer dan 2 personen bent hebben wij nog een kamer beschikbaar met een enkelbed en een ledikant voor een baby.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 20,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 20,00 (about $21.59 US Dollar or £17.01 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Oddings place en Hardenberg es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 20,00.

laatste wijziging 05-01-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Oddings place
7771XV Hardenberg
Saturnusstraat 17
+31523263018
+31643413422 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hardenberg

Oddings place - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attractie- en Vakantiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen)

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Oddings place juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!