« Hardenberg - bed and breakfast bij Landhoeve De Zwieseborg, overnachten voor EUR 49,00.

Landhoeve De Zwieseborg - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Landhoeve De Zwieseborg ligt in Hardenberg op een prachtige plek aan de oever van de Overijsselse rivier De Vecht. De unieke ligging van de Zwieseborg komt naar voren in de inrichting van de hotelkamers en het erf. De kamers stralen bijzonder veel sfeer uit. Naast de landhoeve bevindt zich de Loozensche Linie. Een mooi wandelgebied met pontje en uitkijktoren. Het hotel bevindt zich op 2 km afstand van het centrum van Hardenberg. De omgeving biedt genoeg activiteiten voor iedereen, zodat u tijdens uw verblijf leuke uitstapjes kunt maken. Speciale mogelijkheden voor mensen met zorg en ook zeer geschikt voor zakenmensen, Landhoeve De Zwieseborg te Hardenberg is geschikt voor maximaal 125 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 49,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Houdt hiervoor onze website in de gaten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 125 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 49,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 125 guests, rate for a stay starts at € 49,00 (about $52.90 US Dollar or £41.68 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Landhoeve De Zwieseborg en Hardenberg es apto para un maximo de 125 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 49,00.

laatste wijziging 24-11-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Landhoeve De Zwieseborg
7773HP Hardenberg
Hardenbergerweg 23
+31524563200
+31641090629 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hardenberg

Landhoeve De Zwieseborg - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attractie- en Vakantiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen)

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Landhoeve De Zwieseborg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!