« Hardenberg - bed and breakfast bij Bedandbreakfast De Vlinder, overnachten voor EUR 30,00.

Bedandbreakfast De Vlinder - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&b de Vlinder is een ruim appartement voorzien van eigen toilet, douche, ingang, woonkamer, keuken en slaapkamer. B&b de Vlinder ligt schuin tegenover het station van Hardenberg, dus makkelijk te vinden. Tevens is het centrum van Hardenberg op loopafstand van B&B de Vlinder en ook de Evenementenhal is maar 5 minuten rijden met de auto. Ook Ponypark Slagharen of dierentuin Emmen zijn vanaf B&B de Vlinder goed bereikbaar. Zie ook onze site: www.bedandbreakfastdevlinder.com, Bedandbreakfast De Vlinder te Hardenberg is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Als u meerdere nachten boekt, krijgt u korting. 5 nachten/1 persoon/ euro 140,-. 5 nachten/2 personen/ euro 290,- 7 nachten/1 persoon/ euro 190,- 7 nachten/2 personen/ euro 400,-.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.39 US Dollar or £25.52 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Bedandbreakfast De Vlinder en Hardenberg es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 06-10-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bedandbreakfast De Vlinder
7772SB Hardenberg
Parallelweg 4
+31523677200
+31657532268 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Hardenberg

Bedandbreakfast De Vlinder - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attracties in de omgeving: Attractiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen), Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart, Vijvertuinen Ada en Natalie Hofman in Loozen.

Door de afstand van 15 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bedandbreakfast De Vlinder juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!