« Hardenberg - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Centrum, overnachten voor EUR 50,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Bed and Breakfast Centrum - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Toplocatie in centrum Hardenberg. Bovenste etage, afgesloten met een vouwdeur en voorzien van kleuren t.v. met alle zenders, dvd ingang, Netflix, Wifi; Inchecktijd 18.00 uur en uitchecktijd 9.00 uur; deze tijden houden rekening met de gratis parkeertijden in Hardenberg; op donderdag is het koopavond en dan betaalt u voor het parkeren van 18.00 uur tot 21.00 uur; Wilt u op een andere tijd inchecken, neem dan voortijdig contact met ons op; Op de gratis parkeertijden parkeert u op 30 m van ons huis. naast de artiesteningang van theater De Voorveghter; ​ ​​Honden niet toegestaan.​ Hardenberg staat bekend om zijn vele fiets- en wandelroutes. Wij wonen zowel naast het Pieterpad als de Vechtdalroute. Vanuit ons huis zijn daarom diverse routes te fietsen en te wandelen. Via deze link vindt u mooie rondwandelingen (paaltjesoutes), Bed and Breakfast Centrum te Hardenberg is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $56.14 US Dollar or £44.94 British Pound Sterling based on today's 18.07.2019 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Centrum en Hardenberg es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 13-09-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Centrum
7772VC Hardenberg
Vechtvoorde 8
+31523614239
+31652823795 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Hardenberg www.bedandbreakfasthardenberg.weebly.com

Bed and Breakfast Centrum - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attracties in de omgeving: Attractiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen), Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart, Vijvertuinen Ada en Natalie Hofman in Loozen.

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Centrum juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!