« Hardenberg - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Centrum, overnachten voor EUR 60,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Bed and Breakfast Centrum - Hardenberg

Overnachten in Hardenberg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten aan het Pieterpad voor € 60,= (2022), wie wil dat nou niet? Speciaal voor deze wandelaars hebben wij Pieterpad Arrangementen. Laat u brengen en ophalen. Zo hoeft u niet met een zware rugtas te lopen. Over de Bed and Breakfast Bed and Breakfast Hardenberg is niet alleen prachtig gelegen aan de Vecht maar bevindt zich ook nog eens midden in het centrum. Binnen 100-150 meter bereikt u zowel het Pieterpad, Vechtdalpad, de bioscoop, theater de Voorveghter en het winkelgebied met volop horecagelegenheden. Een hele etage tot uw beschikking De rustige sfeer, de privacy in onze B&B en de mooi ingerichte etage met o.a. een eigen wastafel, magnetron en een grote t.v. staan garant voor een ontspannen en aangenaam verblijf; De slaapkamer met breed bed (1.80x2.00) kan worden afgesloten met een sleutel. Hier bevindt zich een ontbijtafel en koelkast (zonder vriesvak); Er is plaats voor 2 personen (max 5 nachten aaneengesloten); In de loungeruimte zorgt een vouwdeur ervoor dat ook hier uw privacy gewaarborgd is. U heeft de beschikking over de badkamer met toilet. Douchen op de dag van aankomst. Er zijn 2 rookmelders en 1 koolmonoxidemelder op de etage. Inchecken: 16.00 uur of in overleg Uitchecken: voor 10.00 uur, Bed and Breakfast Centrum te Hardenberg is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hardenberg kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Hardenberg can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.78 US Dollar or £51.03 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Centrum en Hardenberg es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 27-04-2023
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2023: 3.1
3.1
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Centrum
7772VC Hardenberg
Vechtvoorde 8
+31523614239
+31652823795 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Hardenberg www.bedandbreakfasthardenberg.weebly.com

Bed and Breakfast Centrum - Hardenberg Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Hardenberg

Attracties in de omgeving: Attracties in de omgeving: Attractiepark Slagharen (Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen), Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart, Vijvertuinen Ada en Natalie Hofman in Loozen.

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Hardenberg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Centrum juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!