« Haghorst - bed and breakfast bij Vakantiehoeve de Berghegge, overnachten voor EUR 42,00.

Vakantiehoeve de Berghegge - Haghorst

Overnachten in Haghorst.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom in de Berghegge, onze landelijke vakantiehoeve gelegen in het buitengebied van de Haghorst. Het vormt een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen. Wandelaars en fietsers vinden er hun gading met de vele paden die door de prachtige natuurgebieden van Oisterwijk en omgeving liggen. Volledig ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer met 3 douches en 2 wastafels, aparte toiletten, bijkeuken met wasmachine en wasdroger. 6 slaapkamers en vanaf oktober 2017 een 7de slaapkamer geschikt voor mindervaliden. De Berghegge is te boeken in de weekenden voor 2 of 3 nachten. Prijs afhankelijk van aantal personen. Inclusief bedlinnen en eindschoonmaak, Vakantiehoeve de Berghegge te Haghorst is geschikt voor maximaal 16 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 42,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vanaf oktober 2017 is er gelijkvloerse kamer en badkamer beschikbaar voor mindervaliden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Haghorst kann 16 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 42,00 übernachten.

 english This accommodation in Haghorst can accommodate up to 16 guests, rate for a stay starts at € 42,00 (about $50.54 US Dollar or £36.28 British Pound Sterling based on today's 21.04.2021 exchange rate).

 español Vakantiehoeve de Berghegge en Haghorst es apto para un maximo de 16 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 42,00.

laatste wijziging 04-10-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Vakantiehoeve de Berghegge
5089NZ Haghorst
Nijssenstraat 1
+31629308449 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Haghorst

Vakantiehoeve de Berghegge - Haghorst Noord Brabant gemeente Hilvarenbeek

Alle accommodaties in Haghorst

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Vakantiehoeve de Berghegge juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!