« Haaksbergen - bed and breakfast bij Bed & Breakfast Burger, overnachten voor EUR 30,00.

Bed & Breakfast Burger - Haaksbergen

Overnachten in Haaksbergen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Deze B&B is prachtig gelegen nabij bos en natuur en de vele fietsroutes. Kamers bieden veel comfort. Er is een prachtige tuin aanwezig waar de gasten kunnen verblijven, Bed & Breakfast Burger te Haaksbergen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Haaksbergen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Haaksbergen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.68 US Dollar or £25.30 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Bed & Breakfast Burger en Haaksbergen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 09-07-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Breakfast Burger
7481EG Haaksbergen
Buurserstraat 59
+31507850889
+31644622522 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Haaksbergen

Bed & Breakfast Burger - Haaksbergen Overijssel gemeente Haaksbergen

Alle accommodaties in Haaksbergen

Dit overnachtingsadres in Haaksbergen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 47 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Haaksbergen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Breakfast Burger juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!