« Groningen - bed and breakfast bij Gasten in het Atelier, overnachten voor EUR 70,00.

Gasten in het Atelier - Groningen

Overnachten in Groningen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In onze atelierwoning in het centrum van de stad Groningen hebben wij een B&B met een tweepersoonskamer en een ruime studio ingericht voor gasten. De gastenverblijven liggen aan het atelier op de begane grond en de eerste etage, Gasten in het Atelier te Groningen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Een verblijf in onze B&B kost € 70,- per nacht voor de kamer en € 85,- voor de studio bij een verblijf van twee of meer nachten. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Groningen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Groningen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $75.68 US Dollar or £59.53 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Gasten in het Atelier en Groningen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 17-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Gasten in het Atelier
9712CT Groningen
Visserstraat 53
+31643488670 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Groningen

Gasten in het Atelier - Groningen Groningen gemeente Groningen

Alle accommodaties in Groningen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Gasten in het Atelier juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!