« Groningen - bed and breakfast bij B&B OOG Groningen, overnachten voor EUR 175,00.

B&B OOG Groningen - Groningen

Overnachten in Groningen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een uniek grachtenpand uit 1880 midden in het centrum van Groningen. U krijgt de beschikking over het gehele pand. De benedenverdieping is ingericht als gezellige woonkeuken, de 1e verdieping is de loungekamer met uitzicht op de gracht en op de 2e verdieping is de slaapkamer met de badkamer (ligbad/douche/wastafel en tevens is er een knus balkon met uitzicht op de Martinitoren, B&B OOG Groningen te Groningen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 175,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Groningen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 175,00 übernachten.

 english This accommodation in Groningen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 175,00 (about $186.44 US Dollar or £150.68 British Pound Sterling based on today's 22.04.2024 exchange rate).

 español B&B OOG Groningen en Groningen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 175,00.

laatste wijziging 17-07-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B OOG Groningen
9712KD Groningen
Schuitendiep 11
B&B Groningen

B&B OOG Groningen - Groningen Groningen gemeente Groningen

Alle accommodaties in Groningen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B OOG Groningen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!