« Groningen - bed and breakfast bij B&B Anthony Gasthuis, overnachten voor EUR 80,00.

B&B Anthony Gasthuis - Groningen

Overnachten in Groningen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Bijzonder overnachten in een Rijksmonument in hartje stad: het Sint Anthony Gasthuis. Een oase in een bruisende stad! Op loopafstand van musea, waaronder het Groninger Museum, de Martinitoren, historische gebouwen en kerken, cultuurcentra als de Stadsschouwburg en de Oosterpoort, de universiteit, het UMCG, restaurants, supermarkt en winkelcentrum. Op deze unieke plek hebben wij een privéwoning ingericht als gastenverblijf, voorzien van alle hedendaags comfort: een comfortabele kamer met 2 luxe boxsprings (90x200), een zitje met 4 stoelen, een tafel en een fauteuil, een volledig ingerichte keuken met gasstel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, een eigen badkamer (douche + toilet), TV en gratis draadloos internet. Gebruik van de wasserette is mogelijk. Wij serveren geen ontbijt. Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 11.00 uur, B&B Anthony Gasthuis te Groningen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 nacht Euro 80,00 (1 tot 2 personen), 2 nachten Euro 145,00, 3 nachten Euro 210,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Groningen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Groningen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $86.88 US Dollar or £68.07 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español B&B Anthony Gasthuis en Groningen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 25-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Anthony Gasthuis
9711CT Groningen
Rademarkt 29
+31620722886 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Groningen

B&B Anthony Gasthuis - Groningen Groningen gemeente Groningen

Alle accommodaties in Groningen

Door de afstand van 700 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Groningen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Anthony Gasthuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!