« Groesbeek - bed and breakfast bij B&B Het Centrum Groesbeek, overnachten voor EUR .

B&B Het Centrum Groesbeek - Groesbeek

Overnachten in Groesbeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een lekker plekje zeer dicht bij het centrum van Groesbeek. U kunt kiezen uit een tweepersoonsbed op de benedenverdieping of twee eenpersoonsbedden in aparte ruimtes op de bovenverdieping. Er kan op elke kamer altijd een extra slaapplek bij gecreëerd worden. Ontbijten kan bij goed weer lekker buiten, B&B Het Centrum Groesbeek te Groesbeek is geschikt voor maximaal 4 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijs mag u zelf bepalen. U betaald bij mij achteraf wat u het waard vond. Zo zijn u en ik altijd tevreden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Groesbeek kann 4 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Groesbeek can accommodate up to 4 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español B&B Het Centrum Groesbeek en Groesbeek es apto para un maximo de 4 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 21-08-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Het Centrum Groesbeek
6562ZT Groesbeek
Mooksestraat 9
+31613740747 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Groesbeek

B&B Het Centrum Groesbeek - Groesbeek Gelderland gemeente Groesbeek

Alle accommodaties in Groesbeek

Door de afstand van 35 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Groesbeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Het Centrum Groesbeek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!