« Groesbeek - bed and breakfast bij B&B Botterpot, overnachten voor EUR 60,00.

B&B Botterpot - Groesbeek

Overnachten in Groesbeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Botterpot is een apart gastenverblijf aan de rand van de Duitse grens met een weids uitzicht over het Reichswald. In het verblijf een aparte slaap- en woonkamer, eigen sanitair en een fraaie aangelegde tuin rondom het verblijf. De De accommodatie is te huur vanaf € 70 (twee personen), B&B Botterpot te Groesbeek is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kijk op de website voor weekend- en midweek arrangementen. Het gastenverblijf kan ook zonder ontbijt worden gereserveerd.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Groesbeek kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Groesbeek can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.39 US Dollar or £50.99 British Pound Sterling based on today's 29.05.2022 exchange rate).

 español B&B Botterpot en Groesbeek es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 12-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Botterpot
6562DD Groesbeek
Heiland 8
+31243975648
+31610682616 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Groesbeek

B&B Botterpot - Groesbeek Gelderland gemeente Groesbeek

Alle accommodaties in Groesbeek

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Groesbeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Botterpot juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!