« Goes - bed and breakfast bij B&B Grote Kade, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Grote Kade - Goes

Overnachten in Goes.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom bij B&B Grote Kade, De mooiste plek om te overnachten in hetB&B Goes centrum van Goes. Onze Bed and Breakfast is gevestigd in een monumentenpand aan de pittoreske jachthaven midden in de gezellige binnenstad van Goes. De restaurants en cafés vindt u op loopafstand van uw accommodatie. Of u nu voor zaken in de buurt bent of voor even lekker uit, B&B Grote Kade is de betaalbare oplossing om te overnachten op een A-locatie in de stad. De kamers van Bed and Breakfast Grote Kade zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche met veiligheidsglas. De hygiëne en netheid van ons sanitair is één van onze belangrijkste maatstaven en dit wordt ook zeer gewaardeerd door onze bezoekers, B&B Grote Kade te Goes is geschikt voor maximaal 9 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Indien u 5 dagen of meer per week bij ons verblijft, ontvangt u 1 nacht korting. Prijzen zijn inclusief ontbijt en BTW, maar exclusief €1,= p.p.p.n. toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Goes kann 9 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Goes can accommodate up to 9 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.42 US Dollar or £29.58 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español B&B Grote Kade en Goes es apto para un maximo de 9 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 09-01-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Grote Kade
4461BE Goes
Grote Kade 8
+31613347947 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Goes

B&B Grote Kade - Goes Zeeland gemeente Goes

Alle accommodaties in Goes

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Grote Kade juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!