« Glimmen - bed and breakfast bij B&B Glimmen, overnachten voor EUR 37,50.

B&B Glimmen - Glimmen

Overnachten in Glimmen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom in onze B&B Wij bieden twee verschillende slaapkamers met elk een eigen badkamer en een gezamenlijke woonkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een twee persoons boxsprings, die ook uit elkaar gehaald kunnen worden. Een tafeltje en een tablet. Een grote kledingkast. In de grote slaapkamer is tevens een bad aanwezig, het zogenaamde PieterBad, B&B Glimmen te Glimmen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor de kamer zonder het PieterBad vragen we 55 euro per nacht. Bij twee of meer nachten 47,50 per nacht. Voor een persoon 37,50 euro per nacht. Voor de ruime kamer met het PieterBad vragen we 65 euro per nacht. Bij twee of meer nachten 55 per nacht. Voor een persoon 45 euro per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Glimmen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Glimmen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $40.14 US Dollar or £31.69 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español B&B Glimmen en Glimmen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 02-11-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Glimmen
9756AG Glimmen
Rijksstraatweg 30
+31628979404 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Glimmen

B&B Glimmen - Glimmen Groningen gemeente Haren

Alle accommodaties in Glimmen

Dit overnachtingsadres in de plaats Glimmen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 150 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Glimmen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Glimmen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!