« Gennep - bed and breakfast bij Het Hoge Huis, overnachten voor EUR .

Het Hoge Huis - Gennep

Overnachten in Gennep.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast Het Hoge Huis ligt in de kern van het stadje Gennep direct aan het Pieterpad. Ruime en gezellige gastenkamer met tweepersoonsbed en privé-badkamer, Het Hoge Huis te Gennep is geschikt voor maximaal 2 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gennep kann 2 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Gennep can accommodate up to 2 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Het Hoge Huis en Gennep es apto para un maximo de 2 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 28-05-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Hoge Huis
6591CT Gennep
Niersweg 3
+31485210610
+31612297143 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Gennep

Het Hoge Huis - Gennep Limburg gemeente Gennep

Alle accommodaties in Gennep

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Hoge Huis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!