« Gasteren - bed and breakfast bij Stee en Stoede, overnachten voor EUR 40,00.

Stee en Stoede - Gasteren

Overnachten in Gasteren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed en Breakfast Stee en Stoede. Vrijstaand Rietgedekt huisje. Direct aan Pieterpadroute! Boxpringbedden in bedstee. Luxe badkamer met vloerverwarming. Tv, audio en gratis wifi. Van alle gemakken voorzien. Eigen terras en prachtig uitzicht over de Es. Ruimte voor fietsen. Bushalte voor de deur. Geschikt voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Gewoon genieten en uitrusten, Stee en Stoede te Gasteren is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Overnachting met 3 gangen menu is mogelijk in overleg. 60 euro Bezoek Drentsmuseum te Assen of de Schotsehooglanders in de Gasterense Duinen, daarna romantisch slapen in de bedstee van Stee en Stoede.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gasteren kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Gasteren can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.22 US Dollar or £35.23 British Pound Sterling based on today's 04.04.2020 exchange rate).

 español Stee en Stoede en Gasteren es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 10-03-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Stee en Stoede
9466PG Gasteren
Westeinde 11
+31592243563
+31646638163 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Gasteren

Stee en Stoede - Gasteren Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Gasteren

Wandelroute in deze streek: De knapzakroute K1, lengte ca. 17,5 km.

In de omgeving: Hunebed D10 in de Gasterse Duinen.

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Gasteren ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

Uniek rietgedekt huisje,even thuiskomen.Rust en ruimte. Sfeervol van alle gemakken voorzien, fijne bedden en heerlijk ontbijt. Bellen en boeken.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Stee en Stoede juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!