« Gasselte - bed and breakfast bij De La Sabliere Bed and Breakfast, overnachten voor EUR 55,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

De La Sabliere Bed and Breakfast - Gasselte

Overnachten in Gasselte.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Landelijk gelegen B&B met grote luxe 2-persoonskamer en grote badkamer met douche. Ruime tuin met diverse zitjes. Fietsen kunnen afgesloten gestald worden, en een ruime parkeerplaats. Golfbaan op loopafstand. Diverse goede restaurants in de directe omgeving. U kunt eventueel beschikken over 2 goede fietsen, De La Sabliere Bed and Breakfast te Gasselte is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het gehele jaar in het weekeinde van vrijdag tot maandag minimaal verblijf van 2 nachten. Vanaf 1 april tot en met 31 oktober is het verblijf minimaal 2 nachten gedurende alle dagen van de week. De prijs voor 2 personen is 68,00 euro. Voor zowel 1 als voor 2 personen is de prijs exlc. 1.15 toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gasselte kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Gasselte can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $62.69 US Dollar or £49.21 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español De La Sabliere Bed and Breakfast en Gasselte es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 11-01-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De La Sabliere Bed and Breakfast
9462TP Gasselte
Kostvlies 35
+31654371138 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Gasselte www.delasablierebedandbreakfast.com

De La Sabliere Bed and Breakfast - Gasselte Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Gasselte

Dit overnachtingsadres in de plaats Gasselte ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 900 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Gasselte ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De La Sabliere Bed and Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!