« Gameren - bed and breakfast bij Dwaalgasten, overnachten voor EUR 25,00.

Dwaalgasten - Gameren

Overnachten in Gameren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In de bommelerwaard tussen de weilanden en de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal, ligt het vriendelijke dijkdorpje Gameren. Midden in dit boerendorpje, waar rust en schoonheid hand in hand gaan, hebben Riet en Evert het achterhuis van hun boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf. Het achterhuis telt vier tweepersoonskamers. Daarnaast is er een keuken, badkamer en eetkamer beschikbaar. De ligging is heel centraal, in 1 uur ben je al in Amsterdam In de provincie Gelderland bevinden zich veel kastelen. Slot Loevestein is een aanrader, een wandeling maken door Munnikenland is een prima combinatie van natuur en cultuur. Samen met de kinderen naar de Efteling of de Beekse Bergen. Onder begeleiding van een stadsgids een wandeling maken door het historische stadje Zaltbommel.Heerlijke fitstochten over de dijken langs de Waal, Dwaalgasten te Gameren is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het gastenverblijf is gelijkvloers en kent geen drempels. Wij zijn goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Met de trein reis je naar Zaltbommel en vervolgens neem je het busje naar Andel, lijn 49. Er wordt niet gerookt. Maarten van Rossempad loopt hier in de buurt, we kennen het klompenpad en er zijn nieuwe dwaalroutes in de maak.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gameren kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Gameren can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.68 US Dollar or £21.42 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español Dwaalgasten en Gameren es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 25-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Dwaalgasten
5311CK Gameren
Ridderstraat 7
+31418640269
+31651435892 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Gameren

Dwaalgasten - Gameren Gelderland gemeente Zaltbommel

Alle accommodaties in Gameren

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Dwaalgasten juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!