« Franeker - bed and breakfast bij Pension de Klokgevel, overnachten voor EUR 50,00.

Pension de Klokgevel - Franeker

Overnachten in Franeker.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Zoals de naam doet vermoeden, kan u logeren in een Rijksmonument van het jaar 1700, door de stichting Stadsschoon Franeker in 1987.Uiteraard met behoud van elementen/ kleuren zoals het pand ooit is gebouwd.U treft hier dus aan, groene raamkozijnen, groene deuren/ kozijn, donkergroene balken...en lichte muren. Voor de een een ouderwets geheel, voor de liefhebbers van Rijksmonumenten een lust voor het oog, het is een groot pand, grote kamers...Gelukkig weten heel veel mensen dit pand te waarderen, immers een pand met een zeer rijke historie en nog eens over de hele wereld bekend. Bovendien kunt u dit monument vinden in het register Rijksmonumenten. Natuurlijk zijn er doemdenkers, die graag dit pand bedoezelen, is het mij niet dan een ander, ik lach erom, want wie wil nu niet eigenaar zijn van dit prachtige pand gelegen in de binnenstad aan de gracht, al 20,jaren mag ik u verwelkomen, Pension de Klokgevel te Franeker is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Franeker kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Franeker can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.31 US Dollar or £43.10 British Pound Sterling based on today's 21.04.2024 exchange rate).

 español Pension de Klokgevel en Franeker es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 20-02-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pension de Klokgevel
8801LN Franeker
Godsacker 20
+31614659800 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Franeker

Pension de Klokgevel - Franeker Friesland (Fryslân) gemeente Franekeradeel

Alle accommodaties in Franeker

Franeker of Frjentsjer, één van de Friesche Elfsteden!

Waar naar toe? Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium, met het oudste werkende planetarium ter wereld! Eise Eisingastraat 3 - 8801KE Franeker.

Door de afstand van 125 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Franeker ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 16.2.2016 - Als gastvrouw ben ik tuinman, klusman, schoonmaker, fietsmaker, was / strijkvrouw, kookster, boodschappen jongen en noem maar op..... ik werd gebeld door het VVV, 2 gasten,kunnen ze gelijk komen... prima..... Er werd gebeld, ik deed open,mijn 1e reactie was, oh jeetje, kan ik dit aan.... 2 jonge mensen hun tas dragend, d.m.v. hun mond... het waren softenon mensen, het medicijn wat vroeger aan moeders werd gegeven om een zwangerschap te bevorderen.. Al snel omarmde ik het stel, ik liet ze de kamers zien.. maar wat eenvoudig is voor de doorsnee gast, was dit niet voor hun... zij moesten alle bedden proberen, niet vanwege het comfort maar zij probeerden de bedden hoe kom ik ervan.... wat te denken van het douchen, mijn hulp was zeer welkom.... kopje koffie of thee, ja graag, hoe houdt je het vast, een rietje bracht uitkomst. Maar ik genoot, 2 verliefde mensen, zo flink, zo vol idealen en met ook zoveel dankbaarheid.... hetzelfde voor het ontbijt... ik was hun verlengstuk.... gekookt ei.... moet vloeibaar zijn... slurpend met een rietje... na vertrek gingen ze naar Terschelling de Duitse en de Zweed, of het liefde is geworden, ik weet het niet, wat ik wel weet was dat met een beetje creativiteit ik het met hun had gered.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pension de Klokgevel juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!