« Feerwerd - bed and breakfast bij Daar Bij Die Molen, overnachten voor EUR 30,00.

Daar Bij Die Molen - Feerwerd

Overnachten in Feerwerd.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Daar bij die Molen in Feerwerd is gelegen in het Nationaal Landschap Middag Humsterland en gevestigd in het oude(1872) molenaarshuis aan "de voet van de molen Joeswert". DaarbijdieMolen is geopend van 1 mei tot 1 oktober. In overleg ook buiten het seizoen beschikbaar voor 6 personen tegen betaling meerprijs in verband met stookkosten. Haal- en brengservice waardoor je slechts eenmaal de afstand Pieterpad (Garnwerd) van of naar B&B DaarbijdieMolen (Feerwerd) loopt. zie voor overige informatie: www.bbdaarbijdiemolen.nl, Daar Bij Die Molen te Feerwerd is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Feerwerd kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Feerwerd can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $35.59 US Dollar or £27.29 British Pound Sterling based on today's 23.10.2020 exchange rate).

 español Daar Bij Die Molen en Feerwerd es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 05-10-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Daar Bij Die Molen
9892TA Feerwerd
Mentaweg 1
+31594621336
+31644560840 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Feerwerd

Daar Bij Die Molen - Feerwerd Groningen gemeente Winsum

Alle accommodaties in Feerwerd

Door de afstand van 1.9 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Feerwerd eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Daar Bij Die Molen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!